Förberedelser innan festkvällen

Att ha fest med vänner och släkt är alltid lika trevligt. Och med dans blir det extra roligt! Som värd eller värdinna har du mycket att göra innan gästerna kommer. Huset ska bli städat, varor ska bli inhandlade, maten ska bli lagad och så vidare. Det kan verka svårt och jobbigt men är lätt ordnat om du börjar i god tid och organiserar allt på ett bra sätt. När det gäller dans fest så se till att ha dansgolvet redo!

Att förbereda en fest ska vara roligt. Häng upp en discoboll och klä dig ut till en dancing queen. Gör olika danstävlingar och välj musik som passar bra till stämningen.

Klä dig till fest

Gå noggrant igenom din garderob. Kanske behöver du skaffa något nytt till festen? Om du behöver nya kläder så kan du gå och handla. Smycken och andra tillbehör har också stort betydelse, så se till att du har vad du behöver. Du kan enkelt beställa dina smycken på nätet.

Skriv en lista

Om du trots ditt ordningssinne är orolig för att glömma någonting så bör du skriva en lista på allt som är viktigt. Då minskar risken betydligt för att någonting förbises. Glöm till exempel inte att informera dina grannar. Det är särskilt viktigt om du bor i en lägenhet.