Koppla av med en bok

Sommaren är kommen och äntligen får vi njuta av de långa ljusa sommarkvällarna som vi längtat efter. Från norr till söder lämnar vi alla vinterdvalan för att ännu en gång maximera njutningen av denna korta årstid. Trots allt är vi nog många som kan hålla med om att detta är den bästa årstiden för sång och dans.

Ta en paus i vardagen

Sommaren må vara fylld av äventyr, sång och dans men ibland kan det allra skönaste vara en lugn stund. Letar du efter denna lugna stund är det bara att slänga upp fötterna och plocka upp en bok. Läsning är trots allt inte bara något många njuter av utan det har också en lång lista av fördelar för ditt välmående.

Hitta en bok för dig

När vi läser vill vi bli fängslade av historien, något som Tomas Öberg lyckats perfekt med i sin bokserie Max & Horan. Denna bokserie i fyra delar bjuder på fantastiskt läsning, när du väl börjat läsa kommer du inte vilja sluta. Köp den på nätet här. Om du gillar denna bokserie kan du också glädja dig med att författaren har två till, fristående noveller, även dem lika värda att läsa.